5 Şubat 2015 Perşembe

Buypasa 'da Etek

Merhaba Arkadaşlar

Buypasa diye bir site açılıyormuş bu site çok beğenileceği herkesin dilindedir. Bu sitede çok fazla ürün ve eşya satılacağı söylenmektedir. Bu sitenin en büyük özelliği güvenilir olmasıdır. Bu sitede giyim, ev eşyaları, arabalar ve daha sayamadığım bir çok eşya satılacaktır. Bu eşyalar bu sitede çok kaliteli ve kırıl dökülmeden evinize kadar getirilecektir. Alışveriş konusunda çok ilerde olan Buypasa bir çok alanda hizmet vermektedir. Bu sitenin adresi ise www.buypasa.com'dur şimdiden bu siteyi ziyaret etmenizi beklerim.
Etek denilince akla çok fazla etek çeşidi gelmektedir. Bu etek çeşitlerinden kadınlar çok fazla giymektedir. Özellikle mini etek ve kalem etekler bu sene çok moda olmuştur. Bu etekleri Buypasa 'da bulabilirsiniz. Etekler özellikle son bir kaç senedir çok fazla giyilmektedir.
Şimdi bu mini etek ve kalem eteğin ne demek olduğuna bir bakalım.
Kalem Etek
Kalem etekler dar veya bol kesim bluz veya gömleklerle ve yüksek topuklu ayakkabılarla kombin edilmelidir. Yüksek topuğun vücut yapısını daha düzgün gösterdiği hepimizce bilinir. Kalem etek için gerekli olan uzun bacak boyu ve düzgün duruş, topuklu ayakkabı sayesinde oluşturulabilir. Ayrıca kalçaları da daha dik göstereceğinden olumlu sonuçlar alınabilir. Şayet bazı kusurlarınız varsa bunu da kalem eteğin içine uygun bir korse giyerek kapatabilirsiniz.
Mini Etek
II. Dünya Savaşı'ndan sonra yetişen nesiller, bireysel fikirlerini, görüşlerini ifade etmek için, özellikle de siyasi konulardaki tepkilerini ebeveynlerinden farklı şekillerde karşılık vermek için, süregelen gelenek ve ahlak kurallarına uymayı reddetmeye başladılar. Mini eteğin mucidi kabul edilen Galli tasarımcı Mary Quant tam da bu dönemde, Londra, King's Road’taki Bazaar adlı butiğiyle gündelik modaya yön vermeye başladı; günün gençlerinin düşüncelerini yansıtan ve moda trendlerini belirleyen Paris modaevleri ile uzaktan yakından alakası olmayan giysiler satmaya başladı. 1965’te etek boylarını dizlerin 10-15 cm üzerine çeken tasarımcı, böylece ikonik mini eteği yaratmış oldu. Mini etek böylece 1960’ların ortasında Londra’nın ruhunu yansıtan giysi oldu; özgür, enerjik, genç, devrimsel ve geleneklere aykırı.
Bu yeni giysiyi 1965 ilkbahar-yaz koleksiyonunda işleyen Fransız tasarımcı Andre Courreges mini eteği daha da popüler hale getirdi. Onun minileri vücuda daha az oturan ve ‘Courreges boots’ adıyla markalaşan beyaz botlarla giyiliyordu.
Bu tür etekleri Buypasa 'da kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu etekler www.buypasa.com adresinde bulabilirsiniz ve bu siteyi kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Bu ürünlerden buypasa.com ve www.buypasa.com adreslerinden sipariş edebilirsiniz.